Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 96  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stu87114^"
  1. Aplikácia fermentovaných produktov a humínových látok hydine, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín / aut. Slavomír Marcinčák, Boris Semjon, Lýdia Mesarčová, Anna Reitznerová, Martin Bartkovský, Dana Marcinčáková, Tatiana Klempová, Jozef Nagy
    Marcinčák Slavomír  Semjon Boris Mesarčová Lýdia Reitznerová Anna Bartkovský Martin Marcinčáková Dana Klempová Tatiana ; 044000 Nagy Jozef
    HYGIENA ALIMENTORUM XLIII : . S. 473-479
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Aplikácia fermentovaných produktov a humínových látok hydine, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín / aut. Slavomír Marcinčák, Boris Semjon, Lýdia Mesarčová, Anna Reitznerová, Martin Bartkovský, Dana Marcinčáková, Tatiana Klempová, Jozef Nagy
    Marcinčák Slavomír  Semjon Boris Mesarčová Lýdia Reitznerová Anna Bartkovský Martin Marcinčáková Dana Klempová Tatiana ; 044000 Nagy Jozef
    HYGIENA ALIMENTORUM XLIII : . S. 70-70
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  3. Fermentované produkty a humínové látky výžive hydiny, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín / aut. Slavomír Marcinčák, Boris Semjon, Martin Bartkovský, Dana Marcinčáková, Tatiana Klempová, Milan Čertík, Jozef Nagy
    Marcinčák Slavomír  Semjon Boris Bartkovský Martin Marcinčáková Dana Klempová Tatiana ; 044000 Čertík Milan ; 044000 Nagy Jozef
    Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác . S. 208-212
    článok z periodika
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  4. Effects of Biofermented Feed on Zophobas morio: Growth Ability, Fatty Acid Profile, and Bioactive Properties / aut. Jana Čaloudová, Kateřina Křištofová, Matej Pospiech, Tatiana Klempová, Ondrej Slaný, Milan Čertík, Slavomír Marcinčák, Andrej Makiš, Zdenka Javůrková, Martina Pečová, Michaela Zlámalová, Lucie Vrbíčková, Bohuslava Tremlová
    Čaloudová Jana  Křištofová Kateřina Pospiech Matej Klempová Tatiana ; 044000 Slaný Ondrej Čertík Milan ; 044000 Marcinčák Slavomír Makiš Andrej Javůrková Zdenka Pečová Martina Zlámalová Michaela Vrbíčková Lucie Tremlová Bohuslava
    Sustainability . Vol. 15, iss. 12 (2023), s. [1-14], art. no. 9709
    https://www.mdpi.com/2071-1050/15/12/9709
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  5. Comparison of Lipid Profile and Oxidative Stability of Vacuum-Packed and Longtime-Frozen Fallow Deer, Wild Boar, and Pig Meat / aut. Anna Reitznerová, Boris Semjon, Martin Bartkovský, Monika Šuleková, Jozef Nagy, Tatiana Klempová, Slavomír Marcinčák
    Reitznerová Anna  Semjon Boris Bartkovský Martin Šuleková Monika Nagy Jozef Klempová Tatiana ; 044000 Marcinčák Slavomír
    Applied Sciences . Vol. 13, iss. 6 (2023), s. [1-16]), art. no. 4059
    https://www.mdpi.com/2076-3417/13/6/4059
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  6. Kvalita prsnej svaloviny brojlerových kurčiat po skrmovaní fementovaných krmív obohatených o významné mastné kyseliny / aut. Andrej Makiš, Boris Semjon, Dana Marcinčáková, Martin Bartkovský, Ondrej Slaný, Tatiana Klempová, Slavomír Marcinčák
    Makiš Andrej  Semjon Boris Marcinčáková Dana Bartkovský Martin Slaný Ondrej ; 044000 Klempová Tatiana ; 044000 Marcinčák Slavomír
    Bezpečnosť a kontrola potravín : . S. 205-209
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  7. Nutričná kvalita danielieho mäsa a vplyv dlhodobého skladovania na jeho oxidačnú stabilitu / aut. Anna Reitznerová, Jozef Nagy, Boris Semjon, Tatiana Klempová, Martin Bartkovský, Zuzana Poláková, Slavomír Marcinčák
    Reitznerová Anna  Nagy Jozef Semjon Boris Klempová Tatiana ; 044000 Bartkovský Martin Poláková Zuzana Marcinčák Slavomír
    HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : . S. 372-380
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  8. Zmeny texturálnych parametrov prsnej svaloviny kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu a humínových látok pred a po tepelnom ošetrení mäsa / aut. Boris Semjon, Lucia Benešová, Silvia Jakabová, Dana Marcinčáková, Tatiana Klempová, Slavomír Marcinčák
    Semjon Boris  Benešová Lucia Jakabová Silvia Marcinčáková Dana Klempová Tatiana ; 044000 Marcinčák Slavomír
    HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : . S. 395-402
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  9. Fermentované krmivá ako prostriedok zlepšenia nutričnej kvality kuracieho mäsa / aut. Tatiana Klempová, Ondrej Slaný, Milan Čertík, Slavomír Marcinčák
    Klempová Tatiana ; 044000  Slaný Ondrej ; 044000 Čertík Milan ; 044000 Marcinčák Slavomír
    HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : . S. 253-259
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  10. Vplyv aditív vo výžive kurčiat na kvalitu a zdravotnú bezpečnosť tukov produkovaného mäsa / aut. Slavomír Marcinčák, Milan Čertík, Dana Marcinčáková
    Marcinčák Slavomír  Čertík Milan ; 044000 Marcinčáková Dana
    HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : . S. 50-50
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.