Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 29  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stu99728^"
  1. Microbial diversity and volatile odour-active compounds of barrelled ewes' cheese as an intermediate product that determines the quality of winter bryndza cheese
    Sádecká Jana  Šaková Nikoleta ; 040270 Pangallo Domenico Koreňová Janka Kolek Emil Puškárová Andrea Bučková Mária Valík Ľubomír ; 040270 Kuchta Tomáš
    LWT Food Science and Technology . Vol. 70, (2016), s. 237-244
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  2. Biodeterioration of epoxy resin: a microbial survey through culture-independent and culture-dependent approaches / Domenico Pangallo, Maria Buckova, Lucia Krakova, Andrea Puskarova, Nikoleta Sakova, Tomas Grivalsky, Katarina Chovanova, Milina Zemankova
    Pangallo Domenico  Bučková Mária Kraková Lucia Puškárová Andrea Šaková Nikoleta ; 043360 Grivalský Tomáš Chovanová Katarína Zemánková Milina
    HOBOKEN WILEY-BLACKWELL 2015
    Environmental Microbiology . Vol. 17, iss. 2 (2015), s. 462-479
    ISSN 1462-2912
    AIRBORNE BACTERIAL COMMUNITIES * RIBOSOMAL INTERGENIC SPACER * SP-NOV. * TEMPORAL VARIABILITY * FUNGAL DETERIORATION * LICHEN SYMBIOSES * DIVERSITY * LIPASES * BIODEGRADATION * IDENTIFICATION
    http://gateway.isiknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=Alerting&SrcApp=Alerting&DestApp=WOS&DestLinkType=FullRecord&UT=WOS:000350546200014
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  3. Comparative study of adult Slovak vegetarians and meat-eaters gut microflora Šaková N. / Nikoleta Šaková, Nikoleta Šaková, Petra Olejníková, Barbora Kalináková, Domenico Pangallo, Boris Lakatoš, Kristína Nagyová, Martina Valachovičová, Lucia Birošová
    Šaková Nikoleta ; 043360  Olejníková Petra ; 043000 Kaliňáková Barbora ; 043000 Pangallo Domenico Lakatoš Boris ; 043260 Nagyová Kristína ; c3260 Valachovičová Martina Birošová Lucia ; 043360
    Journal of Food and Nutrition Research : . Vol. 54, iss. 3 (2015), s. 260-269
    http://www.scopus.com/inward/record.url?partnerID=HzOxMe3b&eid=2-s2.0-84934277608&origin=inward
    článok z periodika
    ADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  4. Characterization of May bryndza cheese from various regions in Slovakia based on microbiological, molecular and principal volatile odorants examination Šaková N. / Nikoleta Šaková, Nikoleta Šaková, Jana Sádecká, Jadža Lejková, Jadža Lejková, Andrea Puškárová, Janka Korenová, Emil Kolek, Lubomír Valík, Tomáš Kuchta, Domenico Pangallo
    Šaková Nikoleta ; 043360  Sádecká Jana Lejková Jadža ; 043360 Puškárová Andrea Koreňová Janka Kolek Emil Valík Ľubomír ; 040270 Kuchta Tomáš Pangallo Domenico
    Journal of Food and Nutrition Research : . Vol. 54, iss. 3 (2015), s. 239-251
    http://www.scopus.com/inward/record.url?partnerID=HzOxMe3b&eid=2-s2.0-84934274796&origin=inward
    článok z periodika
    ADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  5. Štúdium diverzity a vlastností zmesných mikrobiálnych kultúr v ovčom hrudkovom syre, letnej bryndzi a sudovanom ovčom hrudkovom syre s použitím nekultivačných prístupov
    Šaková Nikoleta ; C3360  Valík Ľubomír (škol.)
    2015
    FCHPT ; 27.08.2015 ; 5.2.22. chémia a technológia poživatín ; D-CTPO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=89463
    dizertačná práca
    DAI - Dizertačné a habilitačné práce
    kniha

    kniha

  6. Mikrobiálna rozmanitosť, hlavné prchavé aromatické látky a dynamiku ich vzniku v priebehu výroby májovej bryndze
    Ženišová Katarína ; C4310  Pangallo Domenico Sádecká Jana Šaková Nikoleta ; C3360 Koreňová Janka ; C4310 Puškárová Andrea Kraková Lucia Valík Ľubomír ; C3360 Kolek Emil Kuchta Tomáš
    Bezpečnosť a kontrola potravín, Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27.-28. marec 2014 . s. 145-148
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  7. Microbial diversity and dynamics during the production of May bryndza cheese
    Pangallo Domenico  Šaková Nikoleta ; C3360 Koreňová Janka ; C4310 Puškárová Andrea Kraková Lucia Valík Ľubomír ; C3360 Kuchta Tomáš
    International Journal of Food Microbiology . Vol.170 (2014), s. 38-43
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  8. Testing of selected probiotic properties of lactic acid bacteria isolated from vegetarian and meat-eaters faeces
    Hybenová Eva ; C3360  Birošová Lucia ; C3360 Nagyová Kristína ; C3360 Štofirová Júlia Šaková Nikoleta ; C3360 Olejníková Petra ; C3260 Kaliňáková Barbora ; C3260
    Acta Chimica Slovaca . Vol. 7, no. 1 (2014), s. 38-43
    gastrointestinal tract lactic acid bacteria meat-eaters vegetarians
    článok z periodika
    ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  9. Molekulárno-biologická charakterizácia májových brýndz
    Šaková Nikoleta ; C3360  Puškárová Andrea Bučková Mária Grivalský Tomáš Kraková Lucia Pangallo Domenico Valík Ľubomír ; C3360
    Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca. Zborník abstraktov zo VII. vedeckej konferencie, Bratislava, 3.-4. november 2014 . s. 71
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  10. Metódy typizácie, identifikácia a stanovenie hydrolytických vlastností baktérií z extrémofilných prostredí
    Grivalský Tomáš  Šaková Nikoleta ; C3360 Puškárová Andrea Bučková Mária Kraková Lucia Pangallo Domenico
    Interaktívna konferencia Mladých vedcov 2014 : . online, [1] s.
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.