Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 21  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stus29468^"
  1. Rast a prežívanie baktérií mliečneho kysnutia v kukuričných kašiach / aut. Zuzana Matejčeková, Denisa Liptáková, Ľubomír Valík
    Matejčeková Zuzana ; C3360  Liptáková Denisa ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360
    Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie "Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca", Nitra, 12.-13.11.2015 . CD-ROM, s. 184-187
    celiakia cereálie fermentácia
    článok zo zborníka
    BEF - 13/Odborné práce v domácich zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Charakterizácia kanalizačného biofilmu z hľadiska prítomnosti baktérií rezistentných voči antibiotikám / aut. Kristína Nagyová, Alžbeta Medveďová, Tomáš Mackuľak, Lucia Birošová
    Nagyová Kristína ; c3260  Medveďová Alžbeta ; C3360 Mackuľak Tomáš ; C6290 Birošová Lucia ; C3360
    Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie "Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca", Nitra, 12.-13.11.2015 . CD-ROM, s. 200-203
    celiakia cereálie fermentácia
    článok zo zborníka
    BEF - 13/Odborné práce v domácich zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  3. Rast Staphylococcus aureus v závislosti od teploty, pH a aktivity vody / aut. Alžbeta Medveďová, Adriana Havlíková, Veronika Ferenčíková, Ľubomír Valík
    Medveďová Alžbeta ; C3360  Havlíková Adriana Ferenčíková Veronika ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360
    Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie "Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca", Nitra, 12.-13.11.2015 . CD-ROM, s. 188-191
    celiakia cereálie fermentácia
    článok zo zborníka
    BEF - 13/Odborné práce v domácich zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  4. Výskyt Staphylococcus v odpadových vodách a kaloch / aut. Jana Kaiserová, Alžbeta Medveďová
    Kaiserová Jana ; C3360  Medveďová Alžbeta ; C3360
    Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie "Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca", Nitra, 12.-13.11.2015 . CD-ROM, s. 123-126
    celiakia cereálie fermentácia
    článok zo zborníka
    BEF - 13/Odborné práce v domácich zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  5. Lactic acid bacteria inhibitory effect on Staphylococcus aureus and Escherichia coli during manufacturing of raw milk cheese / aut. Tatiana Mančušková, Alžbeta Medveďová, Ľubomír Valík
    Mančušková Tatiana ; C3360  Medveďová Alžbeta ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360
    Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie "Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca", Nitra, 12.-13.11.2015 . CD-ROM, s. 180-183
    celiakia cereálie fermentácia
    článok zo zborníka
    BEF - 13/Odborné práce v domácich zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  6. Fermentácia baktériami mliečneho kysnutia ako prostriedok ovpylvňovania obsahu sacharidov a ďaľších nutrientov potravín
    Marko Andrea ; C3360  Rakická Milada ; C3360 Šturdík Ernest ; C3360
    XXIV. Diabetologické dni s medzinárodnou účasťou, 5.-7. jún 2014, Štrbské pleso . s. 59
    fermentácia nutričné zloženie cereálie
    článok zo zborníka
    BFB - Abstrakty odborných prác z domácich podujatí (konferencie...)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  7. Hodnotenie rastu a metabolickej aktivity probiotického kmena Lactobacillus rhamnosus GG od zloženia ryžového substrátu
    Bellovičová Zuzana ; C3360  Petruláková Monika ; C3360
    16. slovenská študentská vedecká konferencia v odbore chémie a chemickej a potravinárskej technológie s medzinárodnou účasťou, Bratislava, 12.11.2014 . s. 403-404
    cereálie ryža probiotiká Lb. rhamnosus GG
    článok zo zborníka
    BEF - 13/Odborné práce v domácich zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  8. Fermentácia ako spôsob znižovania obsahu sacharidov v cereáliách v dietetickej liečbe diabetu
    Rakická Milada ; C3360  Marko Andrea ; C3360 Šturdík Ernest ; C3360 Vlček Miroslav Penesová Adela
    XXIV. Diabetologické dni s medzinárodnou účasťou, 5.-7. jún 2014, Štrbské pleso . s. 77
    diabetes mellitus cereálie sacharidy
    článok zo zborníka
    BFB - Abstrakty odborných prác z domácich podujatí (konferencie...)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  9. Senzorická a mikrobiologická analýza lisovaných cereálnych, pseudocereálnych a strukovinových výrobkov fermentovaných probiotickým kmeňom Lb. rhamnosus GG
    Kocková Monika ; C3360  Valík Ľubomír ; C3360
    Interaktívna konferencia Mladých vedcov 2014 : . online, [1] s.
    cereálie pseudocereálie strukoviny probiotiká
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  10. Hodnotenie mliečnych fermentácií pre prípravu zdraviu prospešných potravín na cereálnej báze
    Kocková Monika ; C3360  Valík Ľubomír ; C3360
    Hodnotenie biologicky aktívnych látok : . s.51-58
    cereálie pseudocereálie probiotiká
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.