Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 1  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stus35000^"
  1. Sledovanie vybraných fyzikálno-chemických parametrov v bryndzi
    Vrbiková Lenka ; C4250  Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Greifová Mária ; C4250 Greif Gabriel ; C4250 Jurasová Michaela ; C4250
    Bezpečnosť a kontrola potravín, Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie, 31.3.2011, Nitra . s.172-175
    bryndza cheese dry matter fats proteins NaCl acidity pH
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.