Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 1  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stus46656^"
  1. Influence of whey protein concentrate (WPC 80) addition on the rheological properties of water-in-oil emulsions during storage
    Grega Tadeusz  Najgebauer-Lejko Dorota Tabaszewska Malgorzata Jaworska Graźina Sikora Elzbieta Staruch Ladislav ; C4250
    Additives and Contaminants in Foodstuffs 2013 : . s.58-62
    whey protein rheological properties Emulsions
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.