Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 4  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^stu_us_auth stu12197 ajp^"
  1. Osobnosti Fakulty chemickej a potravinárskej technológie : Prof. Ing. Pavel Fellner, DrSc. zv. 58 / aut. Vladimír Danielik, Michal Uher, Viktor Milata
    Danielik Vladimír ; 042120  Uher Michal Milata Viktor ; 048140
    1. vyd.
    Bratislava, Slovensko : Slovenská chemická knižnica FCHPT STU, 2022 . - 51 s.
    jubilejná publikácia
    GII - Rôzne publikácie a dokumenty, ktoré nemožno zaradiť do žiadnej z predchádzajúcich kategórií
    I1 - Iný výstup publikačnej činnosti ako celok
    kniha

    kniha

  2. Osobnosti Fakulty chemickej a potravinárskej technológie : Prof. Ing. Eva Matisová, DrSc. zv. 57 / aut. Svetlana Hrouzková, Michal Uher, Viktor Milata
    Hrouzková Svetlana ; 041000  Uher Michal Milata Viktor ; 048140
    1. vyd.
    Bratislava, Slovensko : Slovenská chemická knižnica FCHPT STU, 2022
    ISBN 978-80-8208-090-5
    jubilejná publikácia
    GII - Rôzne publikácie a dokumenty, ktoré nemožno zaradiť do žiadnej z predchádzajúcich kategórií
    I1 - Iný výstup publikačnej činnosti ako celok
    kniha

    kniha

  3. Osobnosti Fakulty chemickej a potravinárskej technológie : Prof. Ing. Milan Malinovský, DrSc. zv. 56 / aut. Michal Uher, Viktor Milata
    Uher Michal  Milata Viktor ; 048140
    1. vyd.
    Bratislava : Slovenská chemická knižnica FCHPT STU, 2022 . - 39 s.
    jubilejná publikácia
    GII - Rôzne publikácie a dokumenty, ktoré nemožno zaradiť do žiadnej z predchádzajúcich kategórií
    I1 - Iný výstup publikačnej činnosti ako celok
    kniha

    kniha

  4. Profesor František Kozmál : Prof. Ing. František Kozmál, DrSc. k 110. výročiu narodenia
    Uher Michal ; C8140  Šurina Igor ; C9380
    1. vyd.
    Bratislava : STU v Bratislave, 2011 . - 112 s
    ISBN 978-80-227-3623-7
    kozmál
    jubilejná publikácia
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    SJF0100
    kniha

    kniha



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.