Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^stu_us_auth stu19523 dbp^"
  1. Metódy sledovania prítomnosti reaktívnych foriem kyslíka a ich účinku voči DNA
    Tuktamyševová Kristína ; 041000  Labuda Ján ; 041000 (škol.)
    2017
    FCHPT ; 10.07.2017 ; 4.1.14. chémia, 5.2.18. chemické technológie ; B-CHEMAT

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=118721
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  2. Bioanalytické metódy charakterizácie chemickej toxicity látok
    Gubiová Veronika ; 041000  Labuda Ján ; 041000 (škol.)
    2016
    FCHPT ; 11.07.2016 ; 5.2.25. biotechnológie ; B-BIOPOT

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=109550
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  3. Interakcie liečiv s DNA sledované biosenzormi
    Bartolenová Dominika ; 041180  Labuda Ján ; 041000 (škol.)
    2016
    FCHPT ; 11.07.2016 ; 4.1.14. chémia, 5.2.18. chemické technológie ; B-CHEMAT

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=92528
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  4. Analytická chémia nanomateriálov
    Pančík Filip ; 041000  Labuda Ján ; 041000 (škol.)
    2016
    FCHPT ; 11.07.2016 ; 4.1.14. chémia, 5.2.18. chemické technológie ; B-CHEMAT

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=111190
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  5. Bioanalytické metódy charakterizácie chemickej toxicity antikoncepčných farmaceutík
    Černicová Monika ; 041000  Labuda Ján ; 041000 (škol.)
    2016
    FCHPT ; 11.07.2016 ; 5.2.25. biotechnológie ; B-BIOPOT

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=109526
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  6. Interakcie liečiv s DNA sledované biosenzormi
    Szabová Petra ; 041180  Labuda Ján (škol.)
    2015
    FCHPT ; 13.07.2015 ; 4.1.14. chémia, 5.2.18. chemické technológie ; B-CHEMAT

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=92895
    bakalárska práca
    kniha

    kniha



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.