Výsledky vyhľadávania
- Možnosti zvýšenia biologickej hodnoty mäsových výrobkov ušľachtilou kultúrou probiotických baktérií / aut. Ladislav Staruch, Igo Kajaba, Zuzana Sirotná
Staruch Ladislav ; 040250 Kajaba Igo Sirotná Zuzana
Lekársky obzor . Roč. 66, č. 2 (2017), s. 66-71
článok zo zborníka
ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Potenciál využitia probiotických kultúr pri výrobe fermentovaných mäsových výrobkov / aut. Ladislav Staruch, Zuzana Sirotná
Staruch Ladislav ; 040250 Sirotná Zuzana
Maso . Roč. 27, č. 1 (2016), s. 41-45
fermentované mäsové výrobky probiotika výživové a zdravotné tvrdenia
článok zo zborníka
ADE - 12/Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Vplyv faktorov prostredia na produkciu stafylokokových enterotoxínov
Medveďová Alžbeta ; C3360 Studeničová Adriana ; C3360 Ferenčíková Veronika ; C3360 Sirotná Zuzana Gičová Anna
Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca. Zborník abstraktov zo VII. vedeckej konferencie, Bratislava, 3.-4. november 2014 . s. 58
článok zo zborníka
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Nové štúdie o vplyve probiotických kultúr na zdravie konzumenta - ich reálny vedecký základ a možný dopad
Staruch Ladislav ; C4250 Mati Marcel ; C4250 Syčová Milada ; C4250 Jančovičová Jana ; C4250 Jaworska Graźina Sirotná Zuzana
Laboralim 2012 - Zborník vedeckých prác : . s.251-255
probiotics starter cultures probiotic milk products fermented meat products
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Benefity fermentovaných mäsových výrobkov s prídavkom probiotických mikroorganizmov
Staruch Ladislav ; C4250 Mati Marcel ; C4250 Sirotná Zuzana
Bezpečnosť a kontrola potravín, Zborník prác z IX. medzinárodnej vedeckej konferencie, 28.-29.marec 2012, Nitra . s.201-204
fermented meat products probiotic cultures health effect
článok zo zborníka
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Probiotické kultúry a ich vplyv na produkciu a kvalitu FMV
Staruch Ladislav ; C4250 Pipek Petr Sirotná Zuzana
Hygiena Alimentorum XXXII, Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita, 11.-13. máj, 2011, Štrbské Pleso . s.41-44
probiotics starter cultures fermented meat products
článok zo zborníka
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - The influence of specific probiotic cultures on production quality of fermented meat products
Pipek Petr Sirotná Zuzana Staruch Ladislav ; C4250
Folia veterinaria . Roč. 55, č. 2 (2011), s.50-52
fermented meat products probiotics rosemary starter cultures
článok z periodika
ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Probiotiká vo fermentovaných mäsových výrobkoch
Staruch Ladislav ; C4250 Pipek Petr Surowka Krzystof Sekretár Stanislav ; C4250 Dodok Ladislav ; C3360 Sirotná Zuzana
Zborník prednáškových a posterových príspevkov LABORALIM 2009 Recent progress in analytical methods of food B. Bystrica, 3.-4. 2. 2009 . s.295-299
článok zo zborníka
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Listeria monocytogrenes - monitoring a možnosti prevencie
Staruch Ladislav ; C4250 Sirotná Zuzana
Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie, 1.-2.apríl 2009, Nitra . s.62-65
článok zo zborníka
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Fermentované mäsové výrobky s probiotickou kultúrou
Staruch Ladislav ; C4250 Pipek Petr Sirotná Zuzana
3. Európsky seminár . s.1-7
článok zo zborníka
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka