Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^stu_us_auth stu89297 xcla^"
  1. Admission Control Methods and Quality of Service
    Chromý Erik ; E070  Weber Matúš ; E Behúl Tomáš ; E
    Workshop Knowledge in Telecommunication Technologies and Optic (KTTO 2012) : . s.36-40
    článok zo zborníka
    AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    (6) - článok
    článok

    článok

  2. Metódy riadenia prístupu v sieťach NGN
    Weber Matúš ; E  Chromý Erik ; E070
    Posterus [elektronický zdroj] . Roč. 5, č. 1 (2012), s.online [11] s.
    http://www.posterus.sk/?p=12548
    článok z periodika
    BDF - 12/Odborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Odborné práce v ostatných domácich časopisoch
    O3 - Odborný výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  3. Admission Control Methods in Next Generation Networks
    Chromý Erik ; E070  Weber Matúš ; E Kováčik Matúš ; E070
    RTT 2011. Research in Telecommunication Technology : . s.135-138
    článok zo zborníka
    AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    (5) - článok
    článok

    článok

  4. Metódy riadenia prístupu v sieťach NGN
    Weber Matúš ; E  Chromý Erik ; E070
    ŠVOČ 2011 (elektronický zdroj) : Zborník vybraných prác . s.677-682
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  5. Analýza QoS mechanizmov v NGN sieťach
    Weber Matúš ; E  Chromý Erik ; E070
    ŠVOČ 2009 : . s.CD-Rom
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    (1) - článok
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.