Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^stu_us_auth stus30742 ddp^"
  1. Vplyv metakaolínu na vlastnosti cementových kompozitov
    Hutník Michal ; V  Unčík Stanislav (škol.) ; V260
    Bratislava : STU v Bratislave SvF, 2014
    SVF ; 17.06.2014 ; 681
    technológia stavieb Building Technology shrinkage cement composites zmrašťovanie cementové kompozity
    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=100518
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  2. Ovplyvňovanie zmrašťovania cementových mált prísadami
    Cichý Michal ; V  Unčík Stanislav (škol.) ; V260
    Bratislava : STU v Bratislave SvF, 2014
    SVF ; 17.06.2014 ; 681
    technológia stavieb Building Technology shrinkage zmrašťovanie cementové kompozity
    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=102772
    https://opac.crzp.sk/?fn=detailBiblioForm&sid=B0185F20487F708880163E60D476
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  3. Ovplyvňovanie zmrašťovania cementových kompozitov expanznou prímesou
    Gregorová Valéria ; V260  Struhárová Alena (škol.) ; V260
    Bratislava : STU v Bratislave SvF, 2013
    technológia stavieb Building Technology shrinkage volume changes zmrašťovanie objemové zmeny
    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=91943
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  4. Samonivelačné cementové podlahy
    Hrubý Ondrej ; V  Struhárová Alena (škol.) ; V260
    Bratislava : STU v Bratislave SvF, 2013
    technológia stavieb Building Technology additives shrinkage mortar malta prísada zmrašťovanie
    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=91836
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  5. Samonivelačné cementové potery
    Matulová Katarína ; V260  Unčík Stanislav (škol.) ; V260
    Bratislava : STU v Bratislave SvF, 2012
    technológia stavieb Building Technology shrinkage zmrašťovanie
    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=83203
    diplomová práca
    kniha

    kniha



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.