Výsledky vyhľadávania
- Návrh tlačiarne na tlač organických polovodičov s použitím komerčne dostupnej tlačovej hlavy
Augustín Jozef ; 033000 Jagelka Martin ; 033000 (škol.)
2018
FEI ; 13.06.2018 ; 5.2.13. elektronika ; I-EN . - 50 s., príl. CD-ROM
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=131041
diplomová prácaFakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné FEI 0 1 0 0 - Merací systém pre ochranu lítiového akumulátora
Augustín Jozef ; 034000 Čičáková Oľga (škol.)
2015
FEI ; 06.07.2015 ; 5.2.13. elektronika ; B-AUE . - 42 s., príl. CD-ROM
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=112091
bakalárska prácaFakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné FEI 0 1 0 0 - Aplikované prírodné vedy 2013, 30.4.2013, Trnava : Zborník prác z celoslovenskej študentskej vedeckej konferencie
Miština Juraj (ed.) Jurinová Jana (ed.) Augustín Jozef (rec.) ; C4250 Krutošíková Alžbeta (rec.) Timko Jozef (rec.)
Trnava : Univerzita sv. Cyrila a Metoda v Trnave, Fakulta prírodných vied, 2013
ISBN 978-80-8105-449-5
ročník a/alebo číslo časopisu
(1) - článok - Mak siaty a makový olej, tradičné potravinárske pochutiny a olejniny, obsahové látky a ich využitie
Augustín Jozef ; C4250 Jaworska Graźina Staruch Ladislav ; C4250 Dandár Alexander ; C4250 Surówka Krysztof
Laboralim 2012 - Zborník vedeckých prác : . s.82-86
poppy poppy oil titbit poppt straw
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Amino Acid in Fresh and Preserved Agaricus Bisporus Mushrooms
Jaworska Graźina Bernaš E. Pogoń Krystyna Dandár Alexander ; C4250 Staruch Ladislav ; C4250 Augustín Jozef
Nové trendy v potravinárstve : . s.121-125
Amino acids Agaricus bisporus mushrooms freezing canning
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Potravinárske pochutiny. Obsahové látky jedlých olejov, orechov, medu a ich nutričné vlastnosti
Augustín Jozef ; C4250 Jaworska Graźina Surowka Krzystof Dandár Alexander ; C4250 Staruch Ladislav ; C4250
Zborník prednáškových a posterových príspevkov LABORALIM 2009 Recent progress in analytical methods of food B. Bystrica, 3.-4. 2. 2009 . s.117-125
článok zo zborníka
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Rheological properties of gelatin gels as affected by protein hydrolysates
Surowka Krzystof Dandár Alexander ; C4250 Staruch Ladislav ; C4250 Augustín Jozef ; C4250 Macura Rastislav Zawišlak A. Rzepka M.
Zborník prednáškových a posterových príspevkov LABORALIM 2009 Recent progress in analytical methods of food B. Bystrica, 3.-4. 2. 2009 . s.300-304
článok zo zborníka
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Spracovanie kakaových bôbov (Theobroma cacao), využitie čokolády a medu ako potravinárskych pochutín
Augustín Jozef ; C4250 Jaworska Graźina Surowka Krzystof Dandár Alexander ; C4250 Staruch Ladislav ; C4250 Šajbidor Ján ; C4310
IX Konferencja Naukowa z cyklu: Žywnošč XXI wieku. Žywnošč wzbogacona i nutaceutyki, Krakow 2009 . s.34
článok zo zborníka
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Nutričné postavenie mäsa vo výžive
Staruch Ladislav ; C4250 Pipek Petr Dandár Alexander ; C4250 Augustín Jozef ; C4250 Šajbidor Ján ; C4310 Surowka Krzystof Jaworska Graźina
IX Konferencja Naukowa z cyklu: Žywnošč XXI wieku. Žywnošč wzbogacona i nutaceutyki, Krakow 2009 . s.27
článok zo zborníka
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Čaj
Augustín Jozef ; C4250
Epicure . jar 2009, No. 11 (2009), s.44-50
článok z periodika
ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu