Basket

  Untick selected:   0
  1. Využitie kvantitatívnej a prediktívnej mikrobiológie pri zvyšovaní mikrobiologickej bezpečnosti slovenských tradičných syrov
    Medveďová Alžbeta ; 040906  (Thesis advisor)
    2021
    FCHPT ; 16.03.2021 ; potravinárstvo ; null

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti_zp=82455
    habilitačná práca
    book

    book

  2.  

    Topical termmaterial
    Collection kindpredmetové heslá
    References (7) - zborník
    (15) - bakalárska práca
    (4) - diplomová práca
    (2) - dizertačná práca
    (30) - článok
    subject heading

    subject heading

  3. Corporate nameSjF Centrum technologického transferu kvality
    Other title020101
    436
    Centrum technologického transferu kvality
    CTTK
    J0101
    See also (g)
    Collection kindt110w
    corporation

    corporation


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.