Basket

  Untick selected:   0
  1. Analysis of the accuracy of steering knuckles machined in fixture with incomplete locating / aut. Ivan Dehtiarov, Jozef Peterka, Artem Evtuhov, Ruslan Ostroha, Serhii Avramenko
    Dehtiarov Ivan  Peterka Jozef ; 063200 Evtuhov Artem Ostroha Ruslan Avramenko Serhii
    Advances in Design, Simulation and Manufacturing VIII : . S. 311-326
    CNC machining complex shape Coordinate Measuring Machine cutting condition industrial growth innovation process roughness
    https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-3-031-95211-1_26
    článok zo zborníka
    AFC - Reports at international scientific conferences
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

  2. Kódovanie tvárí s využitím geometrických transformácií
    Mihalovič Jozef ; E  Polec Jaroslav (Thesis advisor) ; E070
    Bratislava : STU v Bratislave FEI, 2013 . - 55 s príl.
    Telekomunikácie Telecommunications face coding kódovanie
    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=92361
    diplomová práca
    book

    book

  3. Kvalita vyučovacieho procesu na strednej škole
    Stanko Tomáš  Krištofiaková Lucia (Thesis advisor) ; M220
    STU v Bratislave MTF UIPH KIPP, 2010
    MTF ; . - 52 s
    záverečná práca
    book

    book

  4. Nové prístupy k stanoveniu geotechnických parametrov jemnozrnných zemín : Habilitačná práca
    Frankovská Jana ; V150 
    Bratislava : STU v Bratislave SvF, 2011 . - 106 s
    habilitačná práca
    book

    book

  5. Obchodné podnikanie : Prípadové štúdie
    Strážovská Elena 
    1. vyd
    Bratislava : Ekonóm, 2004 . - 160 s
    ISBN 80-225-1921-9
    podnikanie obchodné podnikanie malé podnikanie stredné podnikanie rodinné
    skriptá
    book

    book

  6. Odporúčania na zlepšenie riadenia ľudských zdrojov s využitím vekového manažmentu v priemyselných podnikoch v SR
    Mitošinka Marek ; 064000  Vaňová Jaromíra ; 064000 (škol.)
    2019
    MTF ; 18.06.2019 ; 5.2.52. priemyselné inžinierstvo ; B-PMA

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=123759
    bakalárska práca
    book

    book

  7. Opticky transparentný, drevný biokompozit
    Gereková Dominika ; 065000  Wachter Igor ; 065000 (škol.)
    2020
    MTF ; 01.07.2020 ; bezpečnostné vedy ; I-IBE

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=151339
    diplomová práca
    book

    book

  8. Spôsob kontroly stavu hrotu zváracej elektródy a systém na jeho realizáciu : prihláška úžitkového vzrou č. 192-2023, dátum podania prihlášky: 14.11.2023, dátum zverejnenia prihlášky: 09.05.2024, Vestník ÚPV SR č.: 9/2024 / aut. Marek Trebuľa, Lukáš Čierny, Martin Dekan, František Duchoň, Zuzana Kovaríková, František Nagy, Ján Prištiak
    Trebuľa Marek ; 031000  Čierny Lukáš Dekan Martin ; 031000 Duchoň František ; 031000 Kovaríková Zuzana Nagy František Prištiak Ján
    Banská Bystrica : Úrad priemyselného vlastníctva SR, 2024 . - 7 s.
    https://wbr.indprop.gov.sk/WebRegistre/UzitkovyVzor/Detail/192-2023?csrt=5767094610932822981
    prihl.úžitkového vzoru
    AGJ - Autorské osvedčenia, patenty, objavy
    D1 - Dokument práv duševného vlastníctva
    book

    book

  9. Vplyv prídavku cícerovej a hrachovej múky na kvalitatívne a senzorické parametre pečiva
    Magala Michal ; C4250  Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Kuchtová Veronika ; C4250
    Potravinárstvo . Vol. 6, Iss. 2 (2012), s.33-35
    chickpea pea bakery products qualitative parameters sensory properties
    článok z periodika
    ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    article

    article

  10. Vplyv zmäkčovadla na vybrané vlastnosti kyseliny polymliečnej
    Tomaštíková Ema ; 049370  Plavec Roderik ; 049370 (škol.)
    2018
    FCHPT ; 18.06.2018 ; 5.2.25. biotechnológie ; B-BIOPOT

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=146245
    bakalárska práca
    book

    book


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.