Number of the records: 1  

Živice, gumy a balzamy, ako zdroj prírodných komponentov pre výstavbu potravinárskych aróm

  1. CREPC201601 CREPC201602 CREPC201603 CREPC201606 CREPC201606O
    Title statementŽivice, gumy a balzamy, ako zdroj prírodných komponentov pre výstavbu potravinárskych aróm / aut. Daniela Hubayová, Peter Fodran, Emil Kolek, Tibor Dubaj, Michal Šoral
    Main entry-name Hubayová, Daniela (Author)
    Another responsib. Fodran, Peter, 1948- Z2 (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Kolek, Emil Z5 (Author)
    Dubaj, Tibor, 1987- Z3 (Author) - FCHPT Oddelenie fyzikálnej chémie
    Šoral, Michal, 1989- Z2 (Author) - FCHPT Oddelenie NMR a hmotnostnej spektrometrie
    In Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie "Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca", Nitra, 12.-13.11.2015 [293 s.] / Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca. -- Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2015. -- ISBN 978-80-89738-06-9. -- CD-ROM, s. 109-113
    LanguageSlovak
    Document kindRZB - článok zo zborníka
    CategoryBEF - Scientific works in not noticed year-books from home undertakings, home year-books
    Category (from 2022)O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    Year2015
    article

    article

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.