Number of the records: 1
Živice, gumy a balzamy, ako zdroj prírodných komponentov pre výstavbu potravinárskych aróm
CREPC201601 CREPC201602 CREPC201603 CREPC201606 CREPC201606O Title statement Živice, gumy a balzamy, ako zdroj prírodných komponentov pre výstavbu potravinárskych aróm / aut. Daniela Hubayová, Peter Fodran, Emil Kolek, Tibor Dubaj, Michal Šoral Main entry-name Hubayová, Daniela (Author) Another responsib. Fodran, Peter, 1948- Z2 (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín Kolek, Emil Z5 (Author) Dubaj, Tibor, 1987- Z3 (Author) - FCHPT Oddelenie fyzikálnej chémie Šoral, Michal, 1989- Z2 (Author) - FCHPT Oddelenie NMR a hmotnostnej spektrometrie In Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie "Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca", Nitra, 12.-13.11.2015 [293 s.] / Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca. -- Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2015. -- ISBN 978-80-89738-06-9. -- CD-ROM, s. 109-113 Language Slovak Document kind RZB - článok zo zborníka Category BEF - Scientific works in not noticed year-books from home undertakings, home year-books Category (from 2022) O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka Year 2015 article
Number of the records: 1