- Použitie strukovinových múk pri výrobe fermentovaných výrobkov
Number of the records: 1  

Použitie strukovinových múk pri výrobe fermentovaných výrobkov

  1. Title statementPoužitie strukovinových múk pri výrobe fermentovaných výrobkov / aut. Michal Magala, Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová, Katarína Papučíková, Lucia Minarovičová
    Main entry-name Magala, Michal, 1984- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Another responsib. Kohajdová, Zlatica, 1975- Z1 (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Karovičová, Jolana, 1950- Z2 (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Papučíková, Katarína Z4 (Author)
    Minarovičová, Lucia, 1979- Z2 (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Translated titleThe use of legumes flour of the fermented products
    In Additives and Contaminants in Foodstuffs 2015 [301 s.]. -- Bratislava : Slovenská chemická knižnica FChPT STU v Bratislave, 2015. -- ISBN 978-80-89597-32-1. -- S. 91-95
    Subj. Headings vláknina
    strukoviny
    tarhana
    fermentácia
    LanguageSlovak
    Document kindRZB - článok zo zborníka
    CategoryAED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    Category (from 2022)V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Year2015
    article

    article

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.