- Vplyv skrmovania fermentovaného produktu obohateného o významné polyn…
Number of the records: 1  

Vplyv skrmovania fermentovaného produktu obohateného o významné polynenasýtené mastné kyseliny na profil mastných kyselín, chemické zloženie a oxidačné zmeny prsnej svaloviny brojlerových kurčiat

  1. Title statementVplyv skrmovania fermentovaného produktu obohateného o významné polynenasýtené mastné kyseliny na profil mastných kyselín, chemické zloženie a oxidačné zmeny prsnej svaloviny brojlerových kurčiat / aut. Slavomír Marcinčák, Martin Bartkovský, Ján Mačanga, Dana Marcinčáková, Milan Čertík, Pavol Kovalík
    Main entry-name Marcinčák, Slavomír (Author)
    Another responsib. Bartkovský, Martin Z5 (Author)
    Mačanga, Ján (Author)
    Marcinčáková, Dana (Author)
    Klempová, Tatiana, 1986- Z1 (Author) - FCHPT Ústav biotechnológie
    Čertík, Milan, 1962- Z1 (Author) - FCHPT Ústav biotechnológie
    Kovalík, Pavol Z5 (Author)
    Hudák Marek (Author)
    In XLVII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin / Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin. -- Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2017. -- ISBN 978-80-7305-793-0. -- CD ROM, S. 187-191
    LanguageSlovak
    Document kindRBX - článok z periodika
    CategoryAFC - Reports at international scientific conferences
    Category (from 2022)V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    Year2018
    article

    article

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.