Number of the records: 1  

Hodnotenie rizika mikrobiálnej kontaminácie – čerstvé ovocné a zeleninové šťavy, šaláty

  1. Title statementHodnotenie rizika mikrobiálnej kontaminácie – čerstvé ovocné a zeleninové šťavy, šaláty elektronický zdroj / aut. Lucia Birošová, Zuzana Sirotná
    Main entry-name Birošová, Lucia, 1980- (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Another responsib. Sirotná, Zuzana (Author)
    Translated titleRisk assessment of microbiological risk – fresh fruit and vegetable juices and salads
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataBratislava Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR 2018
    Phys.des.29 s.
    ISBN978-80-89738-17-5
    LanguageSlovak
    Document kindAVS - výskumná správa
    CategoryAGI - Reports about solved problems of scientific-research 11** Allocated grants
    Category (from 2022)I1 - Iný výstup publikačnej činnosti ako celok
    Type of documentpublikácie, ktoré nemožno zaradiť do kategórie V, O, P, U alebo D
    Year2018
    book

    book


Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.