Number of the records: 1
Antioxidačné účinky extraktov z fytomasy v bravčovej masti
Title statement Antioxidačné účinky extraktov z fytomasy v bravčovej masti / aut. Stanislav Sekretár, Zuzana Burčová, František Kreps, Štefan Schmidt Main entry-name Sekretár, Stanislav, 1953- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Another responsib. Burčová, Zuzana, 1991- Z3 (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Kreps, František, 1986- Z2 (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Schmidt, Štefan, 1951- Z1 (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Translated title Antioxidant effects of phytomass extracts in lard In Additives and contaminants in foodstuffs 2019 [265 s.] / Staruch, Ladislav. -- Bratislava, : Slovenská chemická knižnica FCHPT STU, 2019. -- ISBN 978-80-8208-010-3. -- S. 184-189 Language Slovak Document kind RZB - článok zo zborníka Category AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference) Category (from 2022) V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Year 2019 article
Number of the records: 1