- Využitie extraktov z rozmarínu a smrekovej kôry pri stabilizácii jedl…
Number of the records: 1  

Využitie extraktov z rozmarínu a smrekovej kôry pri stabilizácii jedlých olejov

  1. Title statementVyužitie extraktov z rozmarínu a smrekovej kôry pri stabilizácii jedlých olejov / aut. Stanislav Sekretár, Zuzana Burčová, František Kreps, Štefan Schmidt
    Main entry-name Sekretár, Stanislav, 1953- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Another responsib. Burčová, Zuzana, 1991- Z3 (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Kreps, František, 1986- Z2 (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Schmidt, Štefan, 1951- Z1 (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Translated titleUse of extracts of rosemary and spruce bark to stabilize of edible oils
    In Additives and contaminants in foodstuffs 2019 [265 s.] / Staruch, Ladislav. -- Bratislava, : Slovenská chemická knižnica FCHPT STU, 2019. -- ISBN 978-80-8208-010-3. -- S. 190-196
    LanguageSlovak
    Document kindRZB - článok zo zborníka
    CategoryAED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    Category (from 2022)V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Year2019
    article

    article

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.