Number of the records: 1
Concentrations of higher alcohols during wine fermentation
Title statement Concentrations of higher alcohols during wine fermentation / aut. Pavel Timár, Vladimír Báleš, Katarína Furdíková Main entry-name Timár, Pavel, 1957- (Author) - FCHPT Oddelenie chemického a biochemického inžinierstva Another responsib. Báleš, Vladimír, 1949- Z8 (Author) - FCHPT Oddelenie chemického a biochemického inžinierstva Furdíková, Katarína, 1978- Z1 (Author) - FCHPT Ústav biotechnológie Translated title Koncentrácie vyšších alkoholov počas fermentácie vína In Agriculture & Food. -- Burgas, Bulharsko, : Science Events, 2019. -- ISSN 1314-8591. -- S. 160-166 Language English URL https://www.scientific-publications.net/en/article/1001839/ Document kind RZB - článok zo zborníka Category AEC - Scientific titles in foreign noticed scientific year-books (not conference) Category (from 2022) V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Year 2019 article
Number of the records: 1