Number of the records: 1  

Concentrations of higher alcohols during wine fermentation

  1. Title statementConcentrations of higher alcohols during wine fermentation / aut. Pavel Timár, Vladimír Báleš, Katarína Furdíková
    Main entry-name Timár, Pavel, 1957- (Author) - FCHPT Oddelenie chemického a biochemického inžinierstva
    Another responsib. Báleš, Vladimír, 1949- Z8 (Author) - FCHPT Oddelenie chemického a biochemického inžinierstva
    Furdíková, Katarína, 1978- Z1 (Author) - FCHPT Ústav biotechnológie
    Translated titleKoncentrácie vyšších alkoholov počas fermentácie vína
    In Agriculture & Food. -- Burgas, Bulharsko, : Science Events, 2019. -- ISSN 1314-8591. -- S. 160-166
    LanguageEnglish
    URLhttps://www.scientific-publications.net/en/article/1001839/
    Document kindRZB - článok zo zborníka
    CategoryAEC - Scientific titles in foreign noticed scientific year-books (not conference)
    Category (from 2022)V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Year2019
    article

    article

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.