Number of the records: 1
Využitie kvantitatívnej a prediktívnej mikrobiológie pri zvyšovaní mikrobiologickej bezpečnosti slovenských syrov
Title statement Využitie kvantitatívnej a prediktívnej mikrobiológie pri zvyšovaní mikrobiologickej bezpečnosti slovenských syrov / aut. Alžbeta Medveďová, Martin Kočiš-Kovaľ, Adriana Havlíková, Ľubomír Valík Main entry-name Medveďová, Alžbeta, 1983- (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Another responsib. Kočiš-Kovaľ, Martin, 1994- Z4 (Author) - FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie Havlíková, Adriana (Author) Valík, Ľubomír, 1963- Z1 (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Translated title Use of quantitative and predictive microbiology at increasing of microbial safety of Slovak cheeses In Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 / Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019. -- Bratislava, : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2019. -- ISBN 978-80-89738-19-9. -- S. 141-143 Language Slovak Document kind RZB - článok zo zborníka Category BEF - Scientific works in not noticed year-books from home undertakings, home year-books Category (from 2022) O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka Year 2019 article
Number of the records: 1