Number of the records: 1  

Využitie kvantitatívnej a prediktívnej mikrobiológie pri zvyšovaní mikrobiologickej bezpečnosti slovenských syrov

  1. Title statementVyužitie kvantitatívnej a prediktívnej mikrobiológie pri zvyšovaní mikrobiologickej bezpečnosti slovenských syrov / aut. Alžbeta Medveďová, Martin Kočiš-Kovaľ, Adriana Havlíková, Ľubomír Valík
    Main entry-name Medveďová, Alžbeta, 1983- (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Another responsib. Kočiš-Kovaľ, Martin, 1994- Z4 (Author) - FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie
    Havlíková, Adriana (Author)
    Valík, Ľubomír, 1963- Z1 (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Translated titleUse of quantitative and predictive microbiology at increasing of microbial safety of Slovak cheeses
    In Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 / Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019. -- Bratislava, : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2019. -- ISBN 978-80-89738-19-9. -- S. 141-143
    LanguageSlovak
    Document kindRZB - článok zo zborníka
    CategoryBEF - Scientific works in not noticed year-books from home undertakings, home year-books
    Category (from 2022)O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    Year2019
    article

    article

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.