Number of the records: 1
Kinetik model for aromatic compounds formation during wine fermentation
Title statement Kinetik model for aromatic compounds formation during wine fermentation / aut. Vladimír Báleš, Pavel Timár, Katarína Furdíková Main entry-name Báleš, Vladimír, 1949- (Author) - FCHPT Oddelenie chemického a biochemického inžinierstva Another responsib. Timár, Pavel, 1957- Z1 (Author) - FCHPT Oddelenie chemického a biochemického inžinierstva Furdíková, Katarína, 1978- Z1 (Author) - FCHPT Ústav biotechnológie Translated title Kinetický model tvorby aromatických látok počas fermentácie vína In Proceedings of the 7th International Conference on Chemical Technology / 7th International Conference on Chemical Technology. -- Praha, : Czech Society of Industrial Chemistry, 2019. -- ISBN 978-80-88307-00-6. -- S. 38-41 Language English Document kind RZB - článok zo zborníka Category AFC - Reports at international scientific conferences Category (from 2022) V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Year 2019 article
Number of the records: 1