Number of the records: 1  

Kinetik model for aromatic compounds formation during wine fermentation

  1. Title statementKinetik model for aromatic compounds formation during wine fermentation / aut. Vladimír Báleš, Pavel Timár, Katarína Furdíková
    Main entry-name Báleš, Vladimír, 1949- (Author) - FCHPT Oddelenie chemického a biochemického inžinierstva
    Another responsib. Timár, Pavel, 1957- Z1 (Author) - FCHPT Oddelenie chemického a biochemického inžinierstva
    Furdíková, Katarína, 1978- Z1 (Author) - FCHPT Ústav biotechnológie
    Translated titleKinetický model tvorby aromatických látok počas fermentácie vína
    In Proceedings of the 7th International Conference on Chemical Technology / 7th International Conference on Chemical Technology. -- Praha, : Czech Society of Industrial Chemistry, 2019. -- ISBN 978-80-88307-00-6. -- S. 38-41
    LanguageEnglish
    Document kindRZB - článok zo zborníka
    CategoryAFC - Reports at international scientific conferences
    Category (from 2022)V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Year2019
    article

    article

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.