Number of the records: 1
Hodnotenie potenciálu celozrnnej ovsenej múky pri výrobe nových druhov probiotických nápojov
Title statement Hodnotenie potenciálu celozrnnej ovsenej múky pri výrobe nových druhov probiotických nápojov / aut. Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Mária Greifová, Gabriel Greif, Jarmila Hojerová Main entry-name Kohajdová, Zlatica, 1975- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Another responsib. Karovičová, Jolana, 1950- Z1 (Author) - FCHPT !!! Oddelenie potravinárskej technológie Lauková, Michaela, 1985- Z2 (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Minarovičová, Lucia, 1979- Z1 (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Greifová, Mária, 1961- Z1 (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Greif, Gabriel, 1958- Z1 (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Hojerová, Jarmila, 1953- Z1 (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Translated title Evaluation of wholemeal oat flour potential for production of probiotic beverages In Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. -- Nitra, : Garmond, 2020. -- ISBN 978-80-89703-83-8. -- S. 133-136 Language Slovak Document kind RZB - článok zo zborníka Category AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference) Category (from 2022) V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka Year 2020 article
Number of the records: 1