Number of the records: 1  

Hodnotenie potenciálu celozrnnej ovsenej múky pri výrobe nových druhov probiotických nápojov

  1. Title statementHodnotenie potenciálu celozrnnej ovsenej múky pri výrobe nových druhov probiotických nápojov / aut. Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Mária Greifová, Gabriel Greif, Jarmila Hojerová
    Main entry-name Kohajdová, Zlatica, 1975- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Another responsib. Karovičová, Jolana, 1950- Z1 (Author) - FCHPT !!! Oddelenie potravinárskej technológie
    Lauková, Michaela, 1985- Z2 (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Minarovičová, Lucia, 1979- Z1 (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Greifová, Mária, 1961- Z1 (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Greif, Gabriel, 1958- Z1 (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Hojerová, Jarmila, 1953- Z1 (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Translated titleEvaluation of wholemeal oat flour potential for production of probiotic beverages
    In Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. -- Nitra, : Garmond, 2020. -- ISBN 978-80-89703-83-8. -- S. 133-136
    LanguageSlovak
    Document kindRZB - článok zo zborníka
    CategoryAED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    Category (from 2022)V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Year2020
    article

    article

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.