- Effect of Lactic Acid Bacteria Addition on the Microbiological Safety…
Number of the records: 1  

Effect of Lactic Acid Bacteria Addition on the Microbiological Safety of Pasta-Filata Types of Cheeses

  1. Title statementEffect of Lactic Acid Bacteria Addition on the Microbiological Safety of Pasta-Filata Types of Cheeses / aut. Alžbeta Medveďová, Martina Koňuchová, Karolína Kvočiková, Ivana Hatalová, Ľubomír Valík
    Main entry-name Medveďová, Alžbeta, 1983- (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Another responsib. Koňuchová, Martina, 1989 Z3 (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Kvočiková, Karolína, 1997- Z3 (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Hatalová, Ivana, 1994- (Author)
    Valík, Ľubomír, 1963- Z1 (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Par.titleVplyv prídavku kyslomliečnych baktérií na mikrobiologickú bezpečnosť parených syrov
    In Frontiers in Microbiology. -- ISSN 1664-302X. -- Vol. 11, (2020), s. 1-16, art.no. 612528
    LanguageEnglish
    URLhttps://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fmicb.2020.612528/full
    Document kindRBX - článok z periodika
    CategoryADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    Category (from 2022)V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    In databases
    Year2020
    article

    article

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.