Number of the records: 1  

Effect of Wheat Bran Stabilization on Qualitative Parameters of Bakery Products

  1. Title statementEffect of Wheat Bran Stabilization on Qualitative Parameters of Bakery Products / aut. Michaela Lauková, Jolana Karovičová, Zlatica Kohajdová, Lucia Minarovičová, Mária Babulicová
    Main entry-name Lauková, Michaela, 1985- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Another responsib. Karovičová, Jolana, (Author)
    Kohajdová, Zlatica, 1975- Z1 (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Minarovičová, Lucia, 1979- Z1 (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Babulicová, Mária (Author)
    Par.titleÚčinok stabilizácie otrúb na kvalitatívne parametre pekárskych výrobkov
    In Chemické listy. -- ISSN 0009-2770. -- Vol. 115, iss. 2 (2021), s. 109-114
    LanguageSlovak
    URLhttp://www.chemicke-listy.cz/ojs3/index.php/chemicke-listy/article/view/3794
    Document kindRBX - článok z periodika
    CategoryADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
    Category (from 2022)V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    In databases CC: 000616749600006
    SCOPUS: 2-s2.0-85102192636
    Year2021
    article

    article

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.