Number of the records: 1
Effect of Sea Buckthorn Biomass on Oxidation Stability and Sensory Attractiveness of Cereal Biscuits
Title statement Effect of Sea Buckthorn Biomass on Oxidation Stability and Sensory Attractiveness of Cereal Biscuits / aut. Lívia Janotková, Marianna Potočňáková, František Kreps, Zuzana Krepsová, Aneta Ácsová, Aleš Ház ; zost. Michal Jablonský Main entry-name Janotková, Lívia, 1996- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Another responsib. Potočňáková, Marianna, 1997- Z3 (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Kreps, František, 1986- Z1 (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Krepsová, Zuzana, 1991- Z2 (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ácsová, Aneta, 1993- Z3 (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Ház, Aleš, 1985- Z2 (Author) - FCHPT Oddelenie dreva, celulózy a papiera Jablonský, Michal, 1978- Z1 (Author) - FCHPT Oddelenie dreva, celulózy a papiera Translated title Vplyv biomasy rakytníka rešetliakového na oxidačnú stabilitu a senzorickú atraktivitu cereálnych sušienok In BioResources. -- ISSN 1930-2126. -- Vol. 16, iss. 3 (2021), s. 5097-5105 Language English URL https://www.proquest.com/openview/8e983068da89093d8a908c4c6f4b1a71/1?pq-origsite=gscholar&cbl=5038271 Document kind RBX - článok z periodika Category ADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books Category (from 2022) V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu In databases CC: 000688342600022
DOI: 10.15376/biores.16.3.5097-5105Year 2021 article
Number of the records: 1