Number of the records: 1  

Effect of Sea Buckthorn Biomass on Oxidation Stability and Sensory Attractiveness of Cereal Biscuits

  1. Title statementEffect of Sea Buckthorn Biomass on Oxidation Stability and Sensory Attractiveness of Cereal Biscuits / aut. Lívia Janotková, Marianna Potočňáková, František Kreps, Zuzana Krepsová, Aneta Ácsová, Aleš Ház ; zost. Michal Jablonský
    Main entry-name Janotková, Lívia, 1996- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Another responsib. Potočňáková, Marianna, 1997- Z3 (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Kreps, František, 1986- Z1 (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Krepsová, Zuzana, 1991- Z2 (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ácsová, Aneta, 1993- Z3 (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Ház, Aleš, 1985- Z2 (Author) - FCHPT Oddelenie dreva, celulózy a papiera
    Jablonský, Michal, 1978- Z1 (Author) - FCHPT Oddelenie dreva, celulózy a papiera
    Translated titleVplyv biomasy rakytníka rešetliakového na oxidačnú stabilitu a senzorickú atraktivitu cereálnych sušienok
    In BioResources. -- ISSN 1930-2126. -- Vol. 16, iss. 3 (2021), s. 5097-5105
    LanguageEnglish
    URLhttps://www.proquest.com/openview/8e983068da89093d8a908c4c6f4b1a71/1?pq-origsite=gscholar&cbl=5038271
    Document kindRBX - článok z periodika
    CategoryADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
    Category (from 2022)V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    In databases CC: 000688342600022
    DOI: 10.15376/biores.16.3.5097-5105
    Year2021
    article

    article

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.