Number of the records: 1
Simple, fast method for the sample preparation of major capsaicinoids in ground peppers, in potato chips and chilli sauces and their analysis by GC-MS
Title statement Simple, fast method for the sample preparation of major capsaicinoids in ground peppers, in potato chips and chilli sauces and their analysis by GC-MS / aut. Jaroslav Blaško, Žofia Nižnanská, Róbert Kubinec, Ľubomír Mikuláš, Ľuboš Nižnanský, Janka Kubincová, Marek Kunštek, Ľubomíra Duháčková, Rastislav Hrčka, Juraj Kabát, Ľudmila Gabrišová, Jozef Šidlo, Alexandra Hengerics Szabó Main entry-name Blaško, Jaroslav (Author) Another responsib. Nižnanská, Žofia (Author) Kubinec, Róbert (Author) Mikuláš, Ľubomír (Author) Nižnanský, Ľuboš (Author) Kubincová, Janka (Author) Kunštek, Marek (Author) Duháčková, Ľubomíra (Author) Hrčka, Rastislav (Author) Kabát, Juraj, 1992- (Author) Gabrišová, Ľudmila 1992- Z2 (Author) - SjF Ústav procesného inžinierstva Šidlo, Jozef (Author) Hengerics Szabó, Alexandra (Author) Translated title Jednoduchá, rýchla metóda na prípravu významných kapsaicinoidov v mletej paprike, zemiakových lupienkoch a čili omáčke a ich analýza pomocou GC-MS In Journal of Food Composition and Analysis. -- ISSN 0889-1575. -- Vol. 114, (2022), s. 7, art. no 4733 Subj. Headings rýchla príprava vzorky bez extrakcie in situ silylácia HMDS kapsaicíny v jedle GC-MS fast sample preparation without extraction in situ silylation capsaicinoids in food Language English Document kind RBX - článok z periodika Category ADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books Category (from 2022) V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu Type of document článok In databases CC: 000831703500010
WOS: 000831703500010
SCOPUS: 2-s2.0-85134303425Year 2022 article
Number of the records: 1