- Pressure and Liquid Distribution under the Blade of a Basket Extruder…
Number of the records: 1  

Pressure and Liquid Distribution under the Blade of a Basket Extruder of Continuous Wet Granulation of Model Material

  1. Title statementPressure and Liquid Distribution under the Blade of a Basket Extruder of Continuous Wet Granulation of Model Material / aut. Roman Fekete, Peter Peciar, Martin Juriga, Štefan Gužela, Michaela Peciarová, Dušan Horváth, Marián Peciar
    Main entry-name Fekete, Roman, 1963- (Author) - SjF Ústav procesného inžinierstva
    Another responsib. Peciar, Peter, 1987- Z1 (Author) - SjF Ústav procesného inžinierstva
    Juriga, Martin, 1975- Z1 (Author) - SjF Ústav procesného inžinierstva
    Gužela, Štefan, 1976- Z1 (Author) - SjF Ústav procesného inžinierstva
    Peciarová, Michaela, 1997- Z8 (Author) - SjF Ústav procesného inžinierstva
    Horváth, Dušan, 1987- Z2 (Author) - MTF Ústav výskumu progresívnych technológií
    Peciar, Marián, 1957- Z1 (Author) - SjF Ústav procesného inžinierstva
    Translated titleDistribúcia tlaku a kvapaliny pod lopatkou extrudéra kontinuálnej mokrej granulácie modelového materiálu
    In Journal of Manufacturing and Materials Processing. -- ISSN 2504-4494. -- Vol. 8, iss. 3 (2024), art. no. 127, s. 1-22
    Subj. Headings extrusion
    continuous granulation
    particulate material formation
    mokrá granulácia
    extrudér
    modelový materiál
    rozloženia tlaku
    rozloženie kvapaliny
    wet granulation
    basket extruder
    model material
    pressure distribution
    liquid distribution
    LanguageEnglish
    URLhttps://www.mdpi.com/2504-4494/8/3/127
    Document kindRBX - článok z periodika
    CategoryADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    Category (from 2022)V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    Type of documentčlánok
    In databases
    Year2024
    article

    article

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.