- Evaluation of antioxidants using DNA biosensor
Number of the records: 1  

Evaluation of antioxidants using DNA biosensor

  1. Údaje o názveEvaluation of antioxidants using DNA biosensor
    Záhlavie-meno Labuda, Ján, 1949- (Autor) - FCHPT Oddelenie analytickej chémie
    Ďal.zodpovednosť Ferancová, Adriana, 1973- (Autor)
    Heilerová, Ľudmila (Autor)
    Šilhár, Stanislav (Autor)
    Prekl.názEvaluation of antioxidants using DNA biosensor
    In Laboralim 2005, Zborník prednášok z XV. Medzinárodnej konferencie o analytických metódach v potravinárstve, v súlade s harmonizáciou legislatívy EU v dňoch 22.-23. marca 2005 v Banskej Bystrici. -- 2005. -- s.7-12
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.