- Sledovanie vplyvu palmového tuku na kvalitu pekárskych výrobkov
Number of the records: 1  

Sledovanie vplyvu palmového tuku na kvalitu pekárskych výrobkov

  1. Title statementSledovanie vplyvu palmového tuku na kvalitu pekárskych výrobkov
    Main entry-name Minarovičová, Lucia, 1979- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Another responsib. Jancurová, Michala, 1981- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Dandár, Alexander, 1937- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Kušíková, Zuzana (Author)
    Translated titleMonitoring of Effect of Palm Oil on the Quality of Bakery Products
    In Chemické listy. -- Roč. 102, č. 8 (2008), s.751
    LanguageSlovak
    Document kindRBX - článok z periodika
    CategoryADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
    Category (from 2022)V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    Year2008
    article

    article

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.