Number of the records: 1  

Antimikrobiálna aktivita Lactobacillus reuteri a produkty metabolizmu počas fermentácie glycerolu

  1. Title statementAntimikrobiálna aktivita Lactobacillus reuteri a produkty metabolizmu počas fermentácie glycerolu
    Main entry-name Krajčová, Eva, 1982- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Another responsib. Greifová, Mária, 1961- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Pagurko, Anton, 1984- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Schmidt, Štefan, 1951- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Translated titleAntimicrobial activity of lactobacillus reuteri and products of metabolism during fermentation glycerol
    In Chemické listy. -- Roč. 102, č. 8 (2008), s.8L 659
    LanguageSlovak
    Document kindRBX - článok z periodika
    CategoryADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
    Category (from 2022)V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    Year2008
    article

    article

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.