Number of the records: 1  

Charakteristika rastu a produktov metabolizmu Lactobacillus reuteri počas fermentácie glycerolu

  1. Title statementCharakteristika rastu a produktov metabolizmu Lactobacillus reuteri počas fermentácie glycerolu
    Main entry-name Greifová, Mária, 1961- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Another responsib. Krajčová, Eva, 1982- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Greif, Gabriel, 1958- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Pagurko, Anton, 1984- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Schmidt, Štefan, 1951- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Staruch, Ladislav, 1962- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Translated titleCharacterization of growth and metabolite production of Lactobacillus reuteri during glycerol fermentation
    In Mléko a sýry 2008. -- VŠCHT Praha, 2008. -- ISBN 978-80-7080-695-1. -- s.171-176
    LanguageSlovak
    Document kindRZB - článok zo zborníka
    CategoryAFK - Posters issued in foreign editorship
    Category (from 2022)V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    article

    article

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.