Number of the records: 1  

Vplyv teploty a aktívnej kyslosti na rast Geotrichum candidum v mlieku a v mliečnom agare

  1. Title statementVplyv teploty a aktívnej kyslosti na rast Geotrichum candidum v mlieku a v mliečnom agare : Mléko a sýry
    Main entry-name Hudecová, Anna (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Another responsib. Liptáková, Denisa, 1976- (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Valík, Ľubomír, 1963- (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Medveďová, Alžbeta, 1983- (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Translated titleThe Effect of Temperature and pH on the Growth of Geotrichum candidum in Milk and on the Skim Milk Agar
    In Mléko a sýry 2008. -- VŠCHT Praha, 2008. -- ISBN 978-80-7080-695-1. -- s.94-99
    LanguageSlovak
    Document kindRZB - článok zo zborníka
    CategoryAFC - Reports at international scientific conferences
    Category (from 2022)V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Year2008
    article

    article

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.