Number of the records: 1  

Antimikrobiálna aktivita laktobacilov izolovaných zo surového ovčieho a kravského mlieka

  1. Title statementAntimikrobiálna aktivita laktobacilov izolovaných zo surového ovčieho a kravského mlieka
    Main entry-name Greifová, Mária, 1961- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Another responsib. Krajčová, Eva, 1982- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Greif, Gabriel, 1958- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Karovičová, Jolana, 1950- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Kontová, Marcela (Author)
    Tomaška, Martin (Author)
    Translated titleAntimicrobial activity of lactobacilly isolated from raw ewes and cows milk
    In Potravinárstvo. -- Roč. 3, č. 1 (2009), s.10-13
    LanguageSlovak
    Document kindRBX - článok z periodika
    CategoryADF - Scientific titles in home not carented magazines and other year-books
    Category (from 2022)V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    Year2009
    article

    article

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.