Number of the records: 1  

Kvantitatívna analýza rastu Candida maltosa a Geotrichum candidum: vplyv teploty a prítomnosti lactobacillus rhamnosus GG

  1. Title statementKvantitatívna analýza rastu Candida maltosa a Geotrichum candidum: vplyv teploty a prítomnosti lactobacillus rhamnosus GG
    Main entry-name Liptáková, Denisa, 1976- (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Another responsib. Hudecová, Anna (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Valík, Ľubomír, 1963- (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Medveďová, Alžbeta, 1983- (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Translated titleQuantitative analysis of the growth of candida maltosa and Geotrichum candidum: the effect of temperature and Lactobacillus rhamnosus GG
    Issue data2010
    In Potravinárstvo. -- (2010), s.39-44
    Subj. Headings spoilage yeast
    predictive microbiology
    lactic acid bacteria
    LanguageSlovak
    Document kindXXX
    CategoryADF - Scientific titles in home not carented magazines and other year-books
    Category (from 2022)V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    Year2010
    article

    article

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.