- Význam a aplikácia ochranných kyslomliečnych baktérií voči Staphyloco…
Number of the records: 1  

Význam a aplikácia ochranných kyslomliečnych baktérií voči Staphylococcus aureus in vitro

  1. Title statementVýznam a aplikácia ochranných kyslomliečnych baktérií voči Staphylococcus aureus in vitro
    Main entry-name Sopčaková, Zuzana, 1984- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Another responsib. Smetanková, Jana, 1985- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Greifová, Mária, 1961- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Greif, Gabriel, 1958- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Pálosová, Eszter, 1986- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    In XII. Konference mladých vědeckých pracovníků, 2.6.2010, Brno. -- Veterinární a farmaceutická univerzita, Brno, 2010. -- ISBN 978-80-7305-104-4. -- s.47-49
    LanguageSlovak
    Document kindRZB - článok zo zborníka
    CategoryAFC - Reports at international scientific conferences
    Category (from 2022)V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Year2010
    article

    article

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.