Number of the records: 1  

Produkcia chuťových látok deštrukciou prírpdných prekurzorov

  1. Title statementProdukcia chuťových látok deštrukciou prírpdných prekurzorov : Dizertačná práca
    Main entry-name Klačanová, Katarína, 1984- (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Another responsib. Rosenberg, Michal, 1958- (Thesis advisor) - FCHPT Oddelenie biochemickej technológie
    Issue dataBratislava : STU v Bratislave FCHPT, 2011
    NoteČíslo a názov študijného programu: 5.2.22 Chémia a technológia požívatín. Študijný program: Chémia a technológia požívatín
    Subj. Headings prírodná chuťová látka
    degradácia aminokyselín
    metaloproteíny
    redukcia dvojmocného železa
    LanguageSlovak
    Document kindDDZ - dizertačná práca
    CategoryDAI - Qualificational works (thesis, habilitation, atestation...)
    book

    book


Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.