Number of the records: 1
Vplyv prídavku cícerovej a hrachovej múky na kvalitatívne a senzorické parametre pečiva
Title statement Vplyv prídavku cícerovej a hrachovej múky na kvalitatívne a senzorické parametre pečiva Main entry-name Magala, Michal, 1984- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Another responsib. Kohajdová, Zlatica, 1975- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Karovičová, Jolana, 1950- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Kuchtová, Veronika, 1985- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Translated title Effect of chickpea and pea flour addition on the qualitative and sensory parameters of bakery products In Potravinárstvo. -- Vol. 6, Iss. 2 (2012), s.33-35 Subj. Headings chickpea pea bakery products qualitative parameters sensory properties Language Slovak Document kind RBX - článok z periodika Category ADF - Scientific titles in home not carented magazines and other year-books Category (from 2022) V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu Year 2012 article
Number of the records: 1