Number of the records: 1  

Vplyv prídavku cícerovej a hrachovej múky na kvalitatívne a senzorické parametre pečiva

  1. Title statementVplyv prídavku cícerovej a hrachovej múky na kvalitatívne a senzorické parametre pečiva
    Main entry-name Magala, Michal, 1984- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Another responsib. Kohajdová, Zlatica, 1975- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Karovičová, Jolana, 1950- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Kuchtová, Veronika, 1985- (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Translated titleEffect of chickpea and pea flour addition on the qualitative and sensory parameters of bakery products
    In Potravinárstvo. -- Vol. 6, Iss. 2 (2012), s.33-35
    Subj. Headings chickpea
    pea
    bakery products
    qualitative parameters
    sensory properties
    LanguageSlovak
    Document kindRBX - článok z periodika
    CategoryADF - Scientific titles in home not carented magazines and other year-books
    Category (from 2022)V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    Year2012
    article

    article

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.