- Charakterizácia izolátov kvasiniek a vláknitých húb z májov…
Number of the records: 1  

Charakterizácia izolátov kvasiniek a vláknitých húb z májovej bryndze a sudovaného ovčieho hrudkového syra

  1. CREPC201502 CREPC201503 CREPC201506
    Title statementCharakterizácia izolátov kvasiniek a vláknitých húb z májovej bryndze a sudovaného ovčieho hrudkového syra
    Main entry-name Šaková, Nikoleta, 1987- (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Another responsib. Koňuchová, Martina, 1989- (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Puškárová, Andrea (Author)
    Bučková, Mária (Author)
    Grivalský, Tomáš (Author)
    Pangallo, Domenico (Author)
    Valík, Ľubomír, 1963- (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia potravín
    Translated titleCharacterization of isolates of yeasts and filamentous fungi from the May bryndza sheep cheese and vat sheep chees
    In Interaktívna konferencia Mladých vedcov 2014 [elektronický zdroj] : book of abstracts. Bratislava, 7.5. - 6.6. 2014. -- Banská Bystrica : OZ Preveda, 2014. -- ISBN 978-80-970712-6-4. -- online, [1] s.
    LanguageSlovak
    Document kindRZB - článok zo zborníka
    CategoryAFH - Abstractions of scientific titles in year-books from home conferences
    Category (from 2022)V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    Year2014
    article

    article

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.