Number of the records: 1  

Sledovanie koncentrácie celkových aminokyselín vo fermentovanom mäsovom výrobku s prídavkom fruktózy

  1. Title statementSledovanie koncentrácie celkových aminokyselín vo fermentovanom mäsovom výrobku s prídavkom fruktózy
    Main entry-name Gáliková, Silvia (Author)
    Edition statementObhaj.:7.6.2000
    Issue dataBratislava : STU v Bratislave ChtF, 2000
    Phys.des.64 s. Obr., tab., grafy, lit
    NoteŠpec.:Konzervácia a hodnotenie potravín
    CountrySlovakia
    LanguageSlovak
    Document kindDDP - diplomová práca
    book

    book

    BarcodeCall number of locationCall numberLocationSublocationInfo
    284C018632C*D13134Fakulta chemickej a potravinárskej technológieSlovenská chemická knižnicaunavailable

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.