Number of the records: 1  

Sledovanie obsahu rezíduí antibiotík vo vybraných druhoch mäsa

  1. Title statementSledovanie obsahu rezíduí antibiotík vo vybraných druhoch mäsa
    Main entry-name Spodniaková, Martina Emma (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Another responsib. Staruch, Ladislav Z1 (Thesis advisor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Translated titleMonitoring the content of antibiotic residues in selected types of meat
    Issue data2025
    FacultyFCHPT
    Date of acceptation24.06.2025
    Degreee disciplinepotravinárstvo
    Degree programB-POVYKO
    Subj. Headingsrezíduá antibiotík
    hydinové mäso
    Premi®Test
    antibiotická rezistencia
    bezpečnosť potravín
    antibiotic residues
    poultry meat
    Premi®Test
    antibiotic resistance
    food safety
    LanguageSlovak
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=176093
    Document kindDBP - bakalárska práca
    book

    book


Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.