Number of the records: 1  

Možnosti zvýšenia obsahu celkovej potravinovej vlákniny v cereálnych produktoch

  1. Title statementMožnosti zvýšenia obsahu celkovej potravinovej vlákniny v cereálnych produktoch
    Main entry-name Kuchtová, Veronika Z3 (Author) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Another responsib. Karovičová, Jolana Z1 (Thesis advisor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Translated titlePossibilities of increasing of dietary fiber content in cereal products
    Issue data2019
    FacultyFCHPT
    Date of acceptation20.08.2019
    Degreee discipline5.2.22. chémia a technológia poživatín
    Degree programD-CTPO
    Subj. Headingspotravinová vláknina
    vlákninové preparáty
    cereálne výrobky
    dietary fiber
    fiber preparations
    cereal products
    LanguageSlovak
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=97570
    Document kindDDZ - dizertačná práca
    book

    book


Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.