Number of the records: 1  

Sledovanie antioxidantov v potravinách pripravených pomocou fermentačných procesov metódou HPLC

  1. Title statementSledovanie antioxidantov v potravinách pripravených pomocou fermentačných procesov metódou HPLC
    Main entry-name Macková, Hana (Author) - FCHPT Oddelenie analytickej chémie
    Another responsib. Škubák, Jaroslav, 1979- (Thesis advisor)
    Translated titleDetermination of antioxidants in food produced by fermentation processes using HPLC
    FacultyFCHPT
    Date of acceptation14.07.2014
    Degree program752
    Subj. Headingsantioxidanty
    HPLC
    pivo
    antioxidants
    HPLC
    beer
    LanguageSlovak
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=83721
    Document kindDBP - bakalárska práca
    book

    book


Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.