Number of the records: 1  

Antimikrobiálne vlastnosti kapucínky väčšej

  1. Title statementAntimikrobiálne vlastnosti kapucínky väčšej
    Main entry-name Panáčková, Marcela (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Another responsib. Medveďová, Alžbeta Z1 (Thesis advisor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Translated titleAntimicrobial Effects of Nasturtium Major
    Issue data2017
    FacultyFCHPT
    Date of acceptation13.07.2017
    Degreee discipline5.2.24. potravinárstvo
    Degree programB-VYKOZ
    Subj. HeadingsKapucínka väčšia
    antimikrobiálne vlastnosti
    kultivačné experimenty
    Nasturtium major
    cultivation experiments
    antimicrobial properties
    LanguageSlovak
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=132811
    Document kindDBP - bakalárska práca
    book

    book


Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.