Number of the records: 1
Mikrobiologické a technologické aspekty výroby tradičných syrov zo surového mlieka
Title statement Mikrobiologické a technologické aspekty výroby tradičných syrov zo surového mlieka Main entry-name Šipošová, Petra (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Another responsib. Medveďová, Alžbeta Z1 (Thesis advisor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín Translated title Microbiological and technological aspects of traditional raw milk cheeses production Issue data 2021 Faculty FCHPT Date of acceptation 26.08.2021 Degreee discipline potravinárstvo Degree program D-CTPO Subj. Headings Geotrichum candidum prediktívna mikrobiológia syry zo surového mlieka baktérie mliečneho kysnutia raw milk cheeses lactic acid bacteria Geotrichum candidum predictive microbiology Language Slovak URL http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=145782 Document kind DDZ - dizertačná práca book
Number of the records: 1