Number of the records: 1  

Mikrobiologické a technologické aspekty výroby tradičných syrov zo surového mlieka

  1. Title statementMikrobiologické a technologické aspekty výroby tradičných syrov zo surového mlieka
    Main entry-name Šipošová, Petra (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Another responsib. Medveďová, Alžbeta Z1 (Thesis advisor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Translated titleMicrobiological and technological aspects of traditional raw milk cheeses production
    Issue data2021
    FacultyFCHPT
    Date of acceptation26.08.2021
    Degreee disciplinepotravinárstvo
    Degree programD-CTPO
    Subj. HeadingsGeotrichum candidum
    prediktívna mikrobiológia
    syry zo surového mlieka
    baktérie mliečneho kysnutia
    raw milk cheeses
    lactic acid bacteria
    Geotrichum candidum
    predictive microbiology
    LanguageSlovak
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=145782
    Document kindDDZ - dizertačná práca
    book

    book


Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.