Number of the records: 1  

Textúra cereálnych výrobkov

  1. Title statementTextúra cereálnych výrobkov
    Main entry-name Gregušová, Viktória (Author) - FCHPT Ústav potravinárstva a výživy
    Another responsib. Kohajdová, Zlatica Z1 (Thesis advisor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Translated titleTexture of cereal products
    Issue data2018
    FacultyFCHPT
    Date of acceptation19.06.2018
    Degreee discipline5.2.24. potravinárstvo
    Degree programB-VYKOZ
    Subj. Headingstextúra potravín
    cereálne výrobky
    hodnotenie potravín
    food evaluation
    texture of food
    cereal products
    LanguageSlovak
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=132721
    Document kindDBP - bakalárska práca
    book

    book


Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.