Number of the records: 1  

Mikrobiologická bezpečnosť čerstvých ovocných a zeleninových štiav

  1. Title statementMikrobiologická bezpečnosť čerstvých ovocných a zeleninových štiav
    Main entry-name Franko, Tomáš (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Another responsib. Bírošová, Lucia Z1 (Thesis advisor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Translated titleMicrobial safety of fresh fruit and vegetable juices
    Issue data2018
    FacultyFCHPT
    Date of acceptation20.06.2018
    Degreee discipline5.2.24. potravinárstvo
    Degree programB-VYKOZ
    Subj. Headingsrezistencia
    koliformné baktérie
    enterokoky
    smoothie
    smoothie
    resistance
    coliform bacteria
    enterococci
    LanguageSlovak
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=132790
    Document kindDBP - bakalárska práca
    book

    book


Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.