Number of the records: 1  

Stanovenie obsahu akrylamidu vo vybraných potravinách

  1. Title statementStanovenie obsahu akrylamidu vo vybraných potravinách
    Main entry-name Kvasnová, Alžbeta (Author) - FCHPT Ústav potravinárstva a výživy
    Another responsib. Šimko, Peter Z1 (Thesis advisor) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Translated titleDetermination of acrylamide content in some foods
    Issue data2018
    FacultyFCHPT
    Date of acceptation29.05.2018
    Degreee discipline5.2.24. potravinárstvo
    Degree programI-POHYKO
    Subj. HeadingsMaillardova reakcia
    redukujúce sacharidy
    asparagín
    káva
    akrylamid
    acrylamide
    coffee
    Maillard reaction
    reducing saccharide
    asparagine
    LanguageSlovak
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=136322
    Document kindDDP - diplomová práca
    book

    book


Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.