Number of the records: 1  

Výskyt baktérií rezistentných voči antibiotikám v potravinovom reťazci a možnosti ich eliminácie

  1. Title statementVýskyt baktérií rezistentných voči antibiotikám v potravinovom reťazci a možnosti ich eliminácie
    Main entry-name Krahulcová, Monika Z8 (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Another responsib. Bírošová, Lucia Z1 (Thesis advisor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Translated titleOccurrence of antibiotic-resistant bacteria in the food chain and the possibility of their elimination
    Issue data2022
    FacultyFCHPT
    Date of acceptation25.08.2022
    Degreee disciplinepotravinárstvo
    Degree programD-CTPO
    Subj. Headingskoliformné baktérie
    enterokoky
    potraviny určené na priamy konzum
    environment
    eliminácia celkových a rezistentných baktérií
    rezistencia voči antibiotikám
    antibiotic resistance
    coliform bacteria
    environment
    elimination of total and resistant bacteria
    enterococci
    ready-to-eat products
    LanguageSlovak
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=152545
    Document kindDDZ - dizertačná práca
    book

    book


Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.