Number of the records: 1  

Mikrobiologická kvalita parených syrov

  1. Title statementMikrobiologická kvalita parených syrov
    Main entry-name Prágerová, Mária (Author) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Another responsib. Medveďová, Alžbeta Z1 (Thesis advisor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Translated titleMicrobiological quality of steamed cheeses
    Issue data2019
    FacultyFCHPT
    Date of acceptation18.06.2019
    Degreee discipline5.2.25. biotechnológie
    Degree programB-BIOPOT
    Subj. Headingssurové mlieko
    mikroorganizmy
    parené syry
    raw milk
    microorganisms
    stretched cheeses
    LanguageSlovak
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=125765
    Document kindDBP - bakalárska práca
    book

    book


Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.